iSupports logo

EIT InnoEnergy

Partnership

Voor EIT InnoEnergy betekent echte duurzaamheid een bedrijfstak die commercieel levensvatbaar, eindeloos innovatief en zeer concurrerend is. Zij maken dit mogelijk door te helpen bij de acceptatie van baanbrekende nieuwe technologieën, zonder risico of complexiteit. Van mobiliteit tot bouwen - van hernieuwbare energiebronnen tot slimmere opslag - onze commercieel aantrekkelijke technologieën zijn het product van een vertrouwd ecosysteem voor duurzame energie. 

EIT InnoEnergy is een drijvende kracht geweest achter verschillende Europese initiatieven, waaronder de European Battery Alliance (EBA), waar zij hebben geholpen het EU-beleid vorm te geven en een positieve impact op de energietransitie te versterken. Het is een weerspiegeling van reputatie voor het leveren van praktische innovatie en vooral voor het ondersteunen van de industrie terwijl deze in de toekomst transformaties ondergaat. 

EIT InnoEnergy biedt een start-up en scale-up programma binnen heel Europa aan. Deze professionele organisatie investeert op het gebied van energietransitie. Aan iSupports de taak om traject binnen het netwerk van iSupports te laten landen en de komende projecten te begeleiden.